9.9.2011

Tilannepäivitys

Reilu pari viikkoa on nyt kulunut talopaketin pystyttämisestä. Siinä ajassa on koitettu sompailla työn ja vapaa-ajan välillä. Mutta paljon on tapahtunut. Talo on miltei päätykolmioita vaille maalattu, lato on miltei valmis, vain osa katon huopia puuttuu. Talo on muuttunut enemmän kodin näköiseksi: peltikatto asennettu, lattia valettu ja väliseinän rungotkin paikallaan. Ensi viikolla tulee sähkömiehet.

Sisustusvalinnat vaan tuottaa harmaita hiuksia.. Valikoima on vähän ehkä päivittämistä vailla, mutta eiköhän se oikea laatta ja tapetti meidänkin taloon löydy. Keittiön välitilan laatan varmaan hommaamme itse, samoin pesuhuoneen tehostelaatat. Laminaatin saimme tänään yksimielisesti valittua.

Sähkömuutokset oli loppujen lopuksi helppo tehdä, vaikka ensin homma tuntui toivottomalta. Halogeenejä tuli n. 30, saunaan ledit ja kiuaslinssi ja muutamia pistorasioita ja tv-rasioita lisättiin. Hintaahan tuolle muutosmäärälle tuli, mutta hyvähän ne on tässävaiheessa laittaa, ettei sitten muuton jälkeen rupea harmittamaan.

Tässä muutamia kuvia tän kuluneen parin viikon ajalta:

 Ei kuvassa ihan oikean värinen, yläosakin vielä maalaamatta..



 Korotettu olohuoneen/keittiön katto

 Lattiavalun tasoitusta
Meidän lattiavalinta vakiomalliston ulkopuolelta Quickstepin Vaalea tammi harmaa. Joka reunalle tulee viisteet.

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo laminaatti ja mää oon tykänny noista viisteistä, huiput :)

    VastaaPoista
  2. Mitä maksoi laminaatin vaihto`?

    VastaaPoista
  3. Lisähintaa tuli n. 19 €/neliö. Tuo meidän laminaatti on 8mm paksua ja tosiaan ne viisteet joka reunalla vähän nosti hintaa. Mutta lattiaa ei ihan joka vuosi tuu vaihettua, niin kerralla hyvä, niin ei jää harmittamaan =)

    VastaaPoista