22.8.2011

Positiivinen yllätys

Tänään tuli sähköpostille kalustemuutosten hinta. Jännityksellä avasin postin, kun ajattelin muutosten olevan ainakin 2000€. Mutta kuinkas kävikään.. Lopulliseksi hinnaksi tuli peräti 121 €!!!!!! Pari kertaa piti hieroa silmiä, että usko todeksi. Mutta, positiivinen yllätys siis =)

Sähkömuutoskuvista jouduin soittamaan Designtalolle, kun niitä ei ole vieläkään postitettu meille. Alkaa olla kiire, kun pari viikkoa niin on lattian valut yms. No, lupasivat lähettää heti ja muutokset niihin pitääkin olla sitten nopealla aikataululla tehtynä ensi viikolla.. Syy tähän viivästymiseen on se, että alkuperäistä talotoimitusta jouduttiin muuttamaan rakennusluvan viivästymisen takia, niin jotenki se ei ollut rekisteröitynyt tietoihin.

Laitan kuvat keittiömuutoksista kunhan saan ne tallennettua koneelle yms..

Ylihuomista odotellessa =)

4 kommenttia:

  1. Hei

    Kuinka paljon poikkesitte standardista kalustemuutoksissa, kun muutoshinta oli noin pieni ? Saitteko jotain hintahaarukkaa ennen muutosten oikovedoksia?

    VastaaPoista
  2. No, me jätettiin makkareista vaatekaapit pois, niistä hyvitettiin aika paljon. Samoin se, että valittiin liesituuletin, eikä sitä kaapistoa sinne ylös, laski hintaa. Muutoin kyllä valittiin "kalliista" hintaluokasta kaapistoiden ovet. Yllätys oli suuri, kun tuo muutoshinta tuli! Valitemamme keittiön allaskin on edullisempi mitä vakioallas. Hintahaarukkaa ei saatu ennen oikovedoksia, eikä osattu kyllä pyytääkkään.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia vastauksesta. Oletko laitanut tänne noita keittiökuvia? Olisin kiinnostunut niistä :) Meille tulossa myös Kaustinen ja kiinnostunut Rauhalasta valkoisena

    VastaaPoista
  4. Minäpäs koitan tämän illan aikana laittaa kuvat tänne, kunhan jälkikasvu menee nukkumaan =)

    VastaaPoista