14.1.2012

Viikko H-hetkeen

Ihan ei oo mennyt tämä loppuaika, niinkuin elokuvissa.. Huomattiin jokin aika sitten, että pesuhuoneessa on kaksi väärän väristä laattaa. Harmaiden laattojen seassa siis 2 mustaa laattaa. Saatiin valita joko rahallinen korvaus, tai uudelleen laatoitus. Rahasumma olisi ollut niin pieni, ettei sitä kannattanut ottaa. Ja toisaalta olisi aina pesulla käydessä harmittanut tuo värivirhe. Laatoittajakaan ei sitä ollut työvalon loisteessa huomannut, mutta normi valoilla ero on selvä. Siispä ilmoitimme, että uudelleen laatoitus valittu. Ongelma tässä on se, ettei laatoittajaa ole näkynyt. Viime viikolla asian piti olla jo kunnossa. Toivottavasti heti alkuviikosta saatais se pois päiväjärjestyksestä!

Toinen ongelma on listoittaja. Sekin olisi pitänyt jo viime viikolla valmistua. Niin vain kävi, että edelleen talo ilman listoja, väliovia ja saunankin lauteet asentamatta. Ensi tiistaiksi oli varattu käyttöönottotarkistus, mutta se jouduttiin jo siirtämään. Työmaapäällikkö lupasi, että keskiviikkona talo valmis. Siinä onkin sitten vain 2 iltaa aikaa töitten jälkeen tehdä loppusiivousta lauantaista taloesittelyä varten..

Muuten asiat Design-talon kanssa on sujunut jouhevasti ja ollaan oltu jopa edellä aikataulusta. Toivottavasti ei jää paha maku suuhun näitten viimeistelytöiden takia. Voin siis tällähetkellä vielä suositella lämpimästi talopakettia =)

Vuokrakämpän tavaroiden pakkaus hyvällä mallilla. Keittiön pöytäkin saapunut ruotsista ja sängyn kävin tänään varaamassa. Kalkkiviivat siis häämöttää!!

1 kommentti:

  1. Vaatikaa siivoaja desigtalon piikkiin, kun kerran esittely tulee. Näin me tehtiin kuukausi sitten ja ei mitään ongelmaa =)

    VastaaPoista